top of page

LATIN FITNESS 

Aikuisten Latin Fitness on energinen tanssiaerobinen liikuntamuoto. Latin Fitness tunneilla kroppa laitetaan likoon fyysisten harjoitteiden lomassa ja samalla hankitaan itselle tanssitaitoa ja tutustutaan monien eri tanssilajien liikkeiden perusteisiin. Tanssitunneilla pysytään koko ajan liikkeessä. Tuntien tunnelmaa kohottaa latinalaisamerikkailaisten tanssien rytmit.

Tanssitunnit jakaantuvat kolmeen eri osaan. Ensimmäisen osan aikana lämmitellään vartaloa salsan ja merenqen tahdissa. Tämän jälkeen lisätään tempoa ja aletaan tanssia samban, cha chan ja jiven tanssien tahtiin. Tanssitunnin viimeisessä osassa rauhoitamme ja hidastamme tempoa kuubalaisen rumban musiikin tahtiin.

Ryhmään osallistuminen ei vaadi valmistautumista eikä aiempaa tanssikokemusta. Tanssitunti on erinomainen cardio- harjoitus, mikä edesauttaa esimerkiksi aineenvaihdunnan kiihdytystä ja parantaa verenkiertoa. Latin Fitness lisää myös nivelten liikkuvuutta ja kehittää käsien, jalkojen, selän, vatsan ja pakaroiden lihaksia. Tunneilla oppii myös itseilmaisua tanssin avulla.

Takaamme tunneille erittäin energisen tunnelman ja positiivisen ilmapiirin tanssin nauttimiseen!

_DSC0741-Edit copy.jpg

Ilmoittaudu nyt Syyskaudelle 2023! Harjoitusaikataulu:

Keskiviikkoisin klo 19.30-20.30
Syyskausi 6.9.2023 - 20.12.2023

Tuntia ei pidetä: 18.10.2023, 6.12.2023

Hinta:

195€ koko kausi (14 harjoituskertaa).

Aikuisten tanssikursseihin sisältyy jäsenmaksu.

bottom of page