Masterin tanssinopettajat

Tanssinopettajamme valmennuksessa olleet tanssijat ovat saavuttaneet korkeita tuloksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Masterilla on oma vakituinen opettajahenkilökunta. Opettajamme käyvät säännöllisesti tanssikoulutuksissa, ottavat osaa alan kongresseihin ja maailmanluokan seminaareihin, sekä toimivat kansallisten ja kansainvälisten tanssikilpailujen järjestäjinä ja tuomareina.

Sergey Belyaev, MSc Sports

Seuran päävalmentaja ja studion perustaja

 

Belyaev on arvostettu tanssiurheilija, lukuisten kansainvälisten tanssiurheilukilpailujen voittaja ja lisenssoitu WDSF (World Dancesport Federation) tuomari. Belyaev on myös Suomen PD Tanssiurheiluvalmentajat ja –tuomarit ry:n varapuheenjohtaja ja urheiluohjaaja. Belyeaev on erikoistunut tanssiurheiluun, balettiin ja jazziin.

Tanssikoulutus:

Asiantuntija liikunnan, koulutuksen ja urheilun aloilla. Korkeimman luokan tanssiurheiluvalmentaja (National State University of Physical Culture, Sports and Health named P. F. Lesgaft, Russia, St. Petersburg).

Innovatiivisten tanssiurheiluvalmennusmetodien perustaja, useiden tanssijoiden valmennusta koskevien tieteellisten julkaisujen kirjoittaja.

Belyaevilla on 15 vuoden kokemus opettamisesta. Belyaev on aktiivisen valmennusuransa aikana opettanut useita kansallisia mestareita eri ikäkategorioissa. Hänen oppilaansa pärjäävät niin kansallisissa kuin kansainvälisissä kilpailuissa. Hänen oppilaidensa joukossa on kolminkertainen maailmanmestari. Belyaev valmentaa myös Venäjän, Italian, Viron ja Kazakhstanin tanssikouluissa.

Diana Pushkina, PhD
Diana Pushkina

Diana Pushkina on luova ja välittävä opettaja, jonka vahvuus on löytää avain jokaisen tanssijan henkilökohtaiseen oppimistyyliin.

 

Diana on opettanut studiolla vuodesta 2010 lähtien ja hän on myös yksi seuran perustajista. Diana on Suomen tanssiurheiluliiton ammattilaisjaoston jäsen.

Pushkina on voittanut Euroopan mestaruuden Country – Western rivitanssissa vuonna 2001. Pushkina on myös voittanut muita kansallisia mestaruuksia ja ja korkeita sijoituksia vastaavissa kilpailuissa. Pushkina on myös latinalaistanssien Suomen mestaruuskilpailujen finalisti.

Ammattiosaamisen tanssitodistukset

Tanssiurheilun opettajankoulutus (Taso 1 Nuori Suomi) Suomen tanssiurheiluliitto;

WDSF akatemian ryhmätyökurssi 2011;

WDSF PD akatemian ryhmätyökurssi 2012;

Suomen ammattitanssinopettajien liiton, tanssinopettajien ammattilaiskurssi, Suomessa 2013,

Tanssiurheiluliiton valmentajien ja tuomarien kongressi, Suomi 2014 ja 2015

Masterissa Pushkina on opettanut paljon tanssijoita ja tanssipareja, jotka ovat osallistuneet menestyksekkäästi Suomen mestaruuskisoihin. Hänen opettamansa lapsi- ja junioritanssijat ovat olleet finalisteja ja ikäsarjojensa voittajia. Pushkinan oppilaat ovat voittaneet Suomen mestaruuksia lapsi 1 ja lapsi 2 ikäsarjoissa.

Veronika Jukic

Jukic on aloitteellinen, iloinen ja samaan aikaan hyvin vaativa opettaja. Jukicin tunnit ovat intensiivisiä. Hän on opettaja, joka määrätietoisesti saavuttaa asetetut päämäärät.

 

Jukic on toiminut tanssinopettajana Masterilla vuodesta 2012 lähtien. Jukic opettaa Masterilla kilpatanssia ja showtanssia. Hän on vastuussa lasten opetuksesta seurassamme.

Jukic on Suomen tanssiurheiluliiton ammattilaisjaoston jäsen.

 

Jukic alkoi harrastaa tanssia 7 vuotiaana Karjalassa ja jatkoi harrastustaan Pietarissa ja sittemmin Suomessa. Jukic on monien Suomenmestaruuskilpailujen finalisti.

Ammattiosaamisen todistukset

Soveltavan liikunnan asiantuntija (National State University of Physical Culture, Sports and Health named P. F. Lesgaft, Russia, St. Petersburg).

IDO kurssi, vatsatanssiopettajan koulutus,

Suomen ammattitanssiopettajien liiton, tanssinopettajien ammattilaiskurssi, Suomessa,

Tanssiurheiluliiton valmentajien ja tuomarien kongressi, Suomi 2014 ja 2015

Jukicilla on tanssinopetuskokemusta 10 vuotta. Hän opettaa tanssipareja, jotka ovat saavuttaneet korkeita tuloksia kansallisissa kilpailuissa.

Vladislav Moshanin
Vladislav Moshanin

Huolellisuus ja tarkkuus erottuvat Vladin oppitunnieilla, jolla saavutetaan ihanteellista tanssia ja puhdasta tekniikkaa. 

 

Vlad opettaa sekä Vakio- että Latinalaisen Amerikan tansseja ja hänellä on paljon kokemusta lasten, junioreiden ja aikuisten opetuksesta. 

 

Tanssitaipale: 

Hän alkoi tanssia lapsuudessaan Petroskoissa. Hänellä on tanssinut kilpatanssin korkeimmalle taitotasolle ja saavuttanut Latinalaisen Amerikan tanssien kansainvälisten kilpailujen finaalisijoituksen.

 

Todistukset ammatillisesta koulutuksesta:

Petrazovodskin valtion fyysisen kulttuurin, urheilun ja matkailun instituutti.

 

Pedagoginen kokemus:

10 vuotta

_DSC6047-Edit copy.jpg
Alisa Alexandrova

Alisa on positiivinen, taitava ja ahkera huippu-urheilija sekä tanssinopettaja Masterilla.

Alisa on erikoistunut Latinalaistansseihin, ja on voittanut Latinalaistanssien Suomenmestaruuden ja sijoittunut palkintosijoille useissa kansainvälisissä kilpailuissa.

Alisa on todella pitkäjänteinen ja järjestelmällinen ja hän opettaa täydellä sydämellään lapsi- ja juniori tanssijoita parinsa Dmitri Borovskin kanssa. Hänellä on myös paljon kokemusta perheen nuorimpien, alle kouluikäisten lasten opettamisesta. 

Dmitri Borovski
Dmitri Borovski

Dmitry on Masterin kasvattava huippu-urheilija ja aktiivinen kilpatanssija sekä seuran nuori valmentaja.

Hän opettaa lapsi- ja juniori tanssijoita sekä ohjaa solo latin ryhmätuntia aikuisille.

Dmitryn menestyksekäs tanssiura luo vahvan pohjan tanssinopetukselle, ja takaa laajan lajituntemuksen.

Dmitrin tunnilla saat tekniikan haltuun ja opit kauniit kehon liikeradat ja linjaukset. 

Taja Soiko
Taja Soiko

Taja on positiivinen, motivoiva ja kurinalainen baletinopettaja.

Hänen pitkäjänteinen ja ahkera työ näkyy posiitivisesti hänen oppilaiden upeissa tanssi suorituksissa.

Tajan ammattitaito luo jokaiselle mahdollisuuden oppia baletin tekniset ominaisuudet,  saada haltuun kauniit kehon linjaukset ja kehittyä huipulle. Tajalla on vuosien kokemus lasten, junioreiden, nuorten ja aikuisten opetuksesta. 

 

Ammattiosaamisen todistukset: 

Vaganonin Baletti Akatemian tutkinto 

Laura Mäkinen
Laura Mäkinen.jpg

Lauran on inspiroiva, spontaani ja energinen tanssija, jonka intohimo tanssia kohtaan korostuu hänen valmennuksessaan. Lauran vahvuuksia ovat luovuus ja musikaalisiuus ja hän on erikoistunut vakiotansseihin. Laura on 6 kertainen suomenmestari sekä Vakiotanssien Pohjoiseuroopan mestari. Lauralla on kokemusta myös muista tanssilejaista ja hän on opettanut kaikenikäisiä tanssijoita lapsista seniori ikäisiin asti. 

 

Ammattiosaamisen todistukset: 

Nuori Suomi Koulutus 2012

Suomen Tanssiurheiluliiton valmentaja koulutus:

1)Startti ja Lajiosio 2012

2)Taso 2D vakiotanssit 2017

Anton Kurttila
Anton_edited.jpg

Kurttila tahtoo aina nähdä oppilaidensa parhaat puolet. Kurttila on erittäin positiivinen ja motivoiva opettaja.

 

Kurttila edustaa myös itse Masteria ja tällä hetkellä Kurttila on yhdessä parinsa Nina Andersonin kanssa seuramme aktiivisia tanssijoita. Anton ja Nina voittivat vakiotanssien Suomen mestaruuden tänä vuonna. Yhdessä he ovat päässeet myös kärkisijoille kansainvälisissä kilpailuissa.

 

Opetuskokemusta Kurttilalla on 8 vuotta.

Nina Anderson

Andersonin tanssitunneilla näkyy Ninan oma intohimo lajia kohtaan. Hänen tuntinsa ovat intensiivisiä ja tuottavia.

 

Anderson edustaa myös itse Masteria ja tällä hetkellä Anderson on yhdessä parinsa Anton Kurttilan kanssa seuramme aktiivisia tanssijoita. Anton ja Nina voittivat vakiotanssien Suomen mestaruuden tänä vuonna. Yhdessä he ovat päässeet myös kärkisijoille kansainvälisissä kilpailuissa.

 

Opetuskokemusta Andersonilla on 10 vuotta.