Masterin tanssinopettajat

Tanssinopettajamme valmennuksessa olleet tanssijat ovat saavuttaneet korkeita tuloksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Masterilla on oma vakituinen opettajahenkilökunta. Opettajamme käyvät säännöllisesti tanssikoulutuksissa, ottavat osaa alan kongresseihin ja maailmanluokan seminaareihin, sekä toimivat kansallisten ja kansainvälisten tanssikilpailujen järjestäjinä ja tuomareina.

Sergey Belyaev, MSc Sports

Seuran päävalmentaja ja studion perustaja

 

Belyaev on arvostettu tanssiurheilija, lukuisten kansainvälisten tanssiurheilukilpailujen voittaja ja lisenssoitu WDSF (World Dancesport Federation) tuomari. Belyaev on myös Suomen PD Tanssiurheiluvalmentajat ja –tuomarit ry:n varapuheenjohtaja ja urheiluohjaaja. Belyeaev on erikoistunut tanssiurheiluun, balettiin ja jazziin.

Tanssikoulutus:

Asiantuntija liikunnan, koulutuksen ja urheilun aloilla. Korkeimman luokan tanssiurheiluvalmentaja (National State University of Physical Culture, Sports and Health named P. F. Lesgaft, Russia, St. Petersburg).

Innovatiivisten tanssiurheiluvalmennusmetodien perustaja, useiden tanssijoiden valmennusta koskevien tieteellisten julkaisujen kirjoittaja.

Belyaevilla on 15 vuoden kokemus opettamisesta. Belyaev on aktiivisen valmennusuransa aikana opettanut useita kansallisia mestareita eri ikäkategorioissa. Hänen oppilaansa pärjäävät niin kansallisissa kuin kansainvälisissä kilpailuissa. Hänen oppilaidensa joukossa on kolminkertainen maailmanmestari. Belyaev valmentaa myös Venäjän, Italian, Viron ja Kazakhstanin tanssikouluissa.

Diana Pushkina, PhD

Diana Pushkina on luova ja välittävä opettaja, jonka vahvuus on löytää avain jokaisen tanssijan henkilökohtaiseen oppimistyyliin.

 

Diana on opettanut studiolla vuodesta 2010 lähtien ja hän on myös yksi seuran perustajista. Diana on Suomen tanssiurheiluliiton ammattilaisjaoston jäsen.

Pushkina on voittanut Euroopan mestaruuden Country – Western rivitanssissa vuonna 2001. Pushkina on myös voittanut muita kansallisia mestaruuksia ja ja korkeita sijoituksia vastaavissa kilpailuissa. Pushkina on myös latinalaistanssien Suomen mestaruuskilpailujen finalisti.

Ammattiosaamisen tanssitodistukset

Tanssiurheilun opettajankoulutus (Taso 1 Nuori Suomi) Suomen tanssiurheiluliitto;

WDSF akatemian ryhmätyökurssi 2011;

WDSF PD akatemian ryhmätyökurssi 2012;

Suomen ammattitanssinopettajien liiton, tanssinopettajien ammattilaiskurssi, Suomessa 2013,

Tanssiurheiluliiton valmentajien ja tuomarien kongressi, Suomi 2014 ja 2015

Masterissa Pushkina on opettanut paljon tanssijoita ja tanssipareja, jotka ovat osallistuneet menestyksekkäästi Suomen mestaruuskisoihin. Hänen opettamansa lapsi- ja junioritanssijat ovat olleet finalisteja ja ikäsarjojensa voittajia. Pushkinan oppilaat ovat voittaneet Suomen mestaruuksia lapsi 1 ja lapsi 2 ikäsarjoissa.

Veronika Jukic

Jukic on aloitteellinen, iloinen ja samaan aikaan hyvin vaativa opettaja. Jukicin tunnit ovat intensiivisiä. Hän on opettaja, joka määrätietoisesti saavuttaa asetetut päämäärät.

 

Jukic on toiminut tanssinopettajana Masterilla vuodesta 2012 lähtien. Jukic opettaa Masterilla kilpatanssia ja showtanssia. Hän on vastuussa lasten opetuksesta seurassamme.

Jukic on Suomen tanssiurheiluliiton ammattilaisjaoston jäsen.

 

Jukic alkoi harrastaa tanssia 7 vuotiaana Karjalassa ja jatkoi harrastustaan Pietarissa ja sittemmin Suomessa. Jukic on monien Suomenmestaruuskilpailujen finalisti.

Ammattiosaamisen todistukset

Soveltavan liikunnan asiantuntija (National State University of Physical Culture, Sports and Health named P. F. Lesgaft, Russia, St. Petersburg).

IDO kurssi, vatsatanssiopettajan koulutus,

Suomen ammattitanssiopettajien liiton, tanssinopettajien ammattilaiskurssi, Suomessa,

Tanssiurheiluliiton valmentajien ja tuomarien kongressi, Suomi 2014 ja 2015

Jukicilla on tanssinopetuskokemusta 10 vuotta. Hän opettaa tanssipareja, jotka ovat saavuttaneet korkeita tuloksia kansallisissa kilpailuissa.

Anton Kurttila

Kurttila tahtoo aina nähdä oppilaidensa parhaat puolet. Kurttila on erittäin positiivinen ja motivoiva opettaja.

 

Kurttila edustaa myös itse Masteria ja tällä hetkellä Kurttila on yhdessä parinsa Nina Andersonin kanssa seuramme aktiivisia tanssijoita. Anton ja Nina voittivat vakiotanssien Suomen mestaruuden tänä vuonna. Yhdessä he ovat päässeet myös kärkisijoille kansainvälisissä kilpailuissa.

 

Opetuskokemusta Kurttilalla on 8 vuotta.

Nina Anderson

Andersonin tanssitunneilla näkyy Ninan oma intohimo lajia kohtaan. Hänen tuntinsa ovat intensiivisiä ja tuottavia.

 

Anderson edustaa myös itse Masteria ja tällä hetkellä Anderson on yhdessä parinsa Anton Kurttilan kanssa seuramme aktiivisia tanssijoita. Anton ja Nina voittivat vakiotanssien Suomen mestaruuden tänä vuonna. Yhdessä he ovat päässeet myös kärkisijoille kansainvälisissä kilpailuissa.

 

Opetuskokemusta Andersonilla on 10 vuotta.

Daniel Dekhtyar

Dekhtyar on seuran nuorin opettaja. Hän työskentelee nuorimpien tanssijoiden alkeisryhmissä. Dekhtyar myös itse edustaa aktiivisesti tanssiklubi Masteria. Dekhtyar on Suomen mestari latinalaistansseissa. Hän on opiskellu muun muassa: 

Ammattiosaamisen todistukset

Suomen ammattitanssinopettajien liiton, tanssinopettajien ammattilaiskurssi Suomessa,

Tanssiurheiluliiton valmentajien ja tuomarien kongressi, Suomi 2014 ja 2015

  • Facebook.png
  • vk.png
  • youtube.png

Tanssiklubi Master ry

Mekaanikonkatu 3 B

00880 Helsinki

Suomeksi - 040 961 7661

English - 040 961 7662

По-русски - 040 961 7662

copyright © 2014 Tanssiklubi Master ry