top of page

Seuramme saavutukset

Tanssiurheiluseura Masterin toimintansa aikana seura on kasvattanut ja valmentanut monia tanssijoita. Tanssijat ovat voittaneet arvokilpailuja kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tanssiklubi Masterin saavutuksia

Paras lasten ja juniorien joukkue 2016!

Master voitti Suomen parhaan lasten- ja juniorijoukkueen tittelin v.2016. Seuramme lasten- ja juniorijoukkueet voittivat Salossa järjestetyt ikämestaruuskilpailut 22.05.2016- Joukkuekilpailuissa seuramme joukkueet olivat ylivoimaisia. 16:sta lapsijoukkueen joukosta Masterin molemmat joukkueet pääsivät finaaliin sijoittuen loppukilpailuissa 1. ja 4. sijat. 13:sta juniorijoukkueen joukosta Masterin molemmat joukkueet pääsivät myös finaaliin sijoittuen 1. ja 3.

Lasten SM-kisoihin osallistui 18 tanssiparia, joista meidän parimme olivat parhaat. Tanssiklubi Masterin parit sijoittuivat ensimmäiselle neljälle kärkisijalle voittaen paikat 4-1.

Menestyminen SM -kilpailuissa 2016!

SM –kilpailuihin osallistui lastensarjassa 18 tanssiparia. Tanssiklubi Masterin parit sijoittuivat ensimmäiselle neljälle kärkisijalle sijoittuen 1-4.

Juniori-1 luokan SM-kisat 2016!

Kilpailuihin osallistui 33 paria, joista Masterin 3 edustusparia pääsivät finaaliin. Latinalaistansseissa Rodion Mudarisov – Kseniya Schaihulina voittivat kultaa, Niko Oreshkin – Polina Gutsol sijoittuivat 4. ja Aleksei Savolainen – Emilia Schurova sijoittuivat 6.

MM-kultaa Seniori 2 -luokassa 2016!

Seniori 2 –luokan maailmanmestaruuskilpailuissa meidän tanssiparimme Timo Lindfors – Ekaterina Krutovskaya- Kauppinen puolustivat MM –titteliään voittaen Seniori 2 –luokan maailmanmestaruuden jo neljännettä kertaa.

Me olemme vuoden 2015 mestareita!

Vuonna 2015 järjestetyissä Suomenmestaruuskilpailuissa meidän seuramme voitti neljästä kilpailuluokasta kolme kultamitalia. Tanssiparimme voittivat junioreiden, nuorien ja senioreiden mestaruudet.

Leevi ja Ksenia 10-tanssin Suomen Mestareita!

Oulun kilpailuissa parimme Leevi Isotalo ja Ksenia Schaikhulina voittivat SM –kultaa 10 –tanssn juniori 1 –luokassa.

Maailman Mestareita Seniorisarjassa 2015!

4.10 Nizzassa järjestettiin European Masters Games –kilpailuit, joiden yhteydessä kilpailtiin Seniori 2 –luokan latinalaistanssien MM –kilpailut. Voiton tässä kilpailussa veivät seuraamme edustava tanssipari Timo Lindfors – Ekaterina Krutovskaya-Kauppinen.

Suomalainen pari ensimmäistä kertaa Maailman Mestareina 2014!

Seniori 1 –luokassa latinalaistansseissa. Voittajiksi nousivat seuramme edustuspari Timo Lindfors – Ekaterina Krutovskaya-Kauppinen. He ovat tehneet yli viiden vuoden ajan pitkäjänteistä työtä yhdessä valmentajansa Sergey Belyaevin kanssa.

Vuoden 2014 paras lapsijoukkue!

25.05.2014 Jyväskylässä järjestettiin lasten ja lapsijoukkueiden SM-kisat. Lasten kisojen joukkueista Tanssiklubi Masterin lasten joukkue oli paras voittaen kultaa.

Lapsisarjan SM-mestarit 2014!

Meidän seuraa edustava tanssipari Rodion Mudarisov ja Ekaterina Haimi voittivat vuoden 2014 lasten sarjan SM:t 24.05.2014.

Vuoden 2013 Suomen Mestaruuden kulta!

04.05.2013 Jyväskylässä seuraamme edustavat parit voittivat kolmesta mahdollisesta kullasta kaksi.

Juniori kategoriassa SM-mestarina kisoista lähti meidän parimme Dmitrii Borovski ja Aleksandra Kuutchin.

Seniori kategoriassa voiton vei meidän pari Timo Lindfors ja Ekaterina Krutovskaya-Kauppinen.

Paras lapsijoukkue 2012.

9.12.2012 Tampereella järjestettiin lasten ja juniorien joukkuekilpailut.

Meidän, sekä Turusta tulleen seuran lapsijoukkue voitti yhdessä nämä kisat. Ja tällä tavoin yhdessä näytimme olevamme Suomen paras lapsijoukkue.