top of page

TANSSIURHEILUSEURA MASTER

Tanssiklubi Master RY on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen. Tanssiurheiluseura on perustettu vuonna 2010 ja se on tänä päivänä yksi Suomen suurimmista tanssiurheiluseuroista. Master kuuluu myös maan yksien menestyneimpien tanssiurheiluseurojen joukkoon. Tavoitteenamme on tukea tanssijoita heidän kehityksessään ja tarjota laadukasta tanssinopetusta. Tarjoamme pääasiassa lapsille ja aikuisille vakio- ja latinalaistanssiopetusta. Tanssiklubi Master on nuori ja aktiivinen tanssiurheiluseura, jonka lapsi- ja juniori-ikäisten jäsenten määrä on Helsingin suurin. Haluamme tarjota kaikille tanssijoille mahdollisuuden harjoitella aktiivisesti.

1. TANSSISEURAN VALMENTAJIEN AMMATTITAITO

Tanssiklubi Masterissa on valmentajia, jotka ovat tuottaneet paljon hyviä tanssijoita. Meillä on tiukat valintakriteerit siitä, kuka pääsee olemaan osa tanssiopettajaperhettämme. Haluamme tarjota laadukasta opetusta alkeista alkaen.

2. TANSSIOPETUS JA METODIIKKA

Opettajamme toimivat yhteisen tanssiopetussuunnitelman mukaisesti. Opetusmenetelmän on kehittänyt seuramme perustaja Sergey Belyaev. Opetusmenetelmän tavoitteena on parantaa tanssiopetuksessa olevien oppilaiden mahdollisuuksia saavuttaa korkeita tuloksia niin harraste kuin ammattilaistasolla. Tanssiopetustekniikka perustuu oppilaiden fyysisten ominaisuuksien kehitykseen. Edistämme oppilaiden taitoja ja kykyjä, jotka ovat välttämättömiä tanssijan kehittymiselle. Tanssijan fyysinen kunto kehittyy. Tanssilla oppilas voi kehittää fyysisiä ominaisuuksiaan, joustavuutta, muistia, koordinaatiokykyä ja rytmitajua.

3. SAAVUTUKSEMME

Tällä hetkellä tanssiklubi Master on yksi menestyneimmistä tanssiurheiluseuroista Suomessa. Siitä hetkestä lähtien, kun tanssiurheiluseura on ollut toiminnassa, on sen tiloissa käynyt satoja eri ikäisiä ihmisiä oppimassa tanssimaan. Monet Masterin oppilaat osallistuvat aktiivisesti ja menestyksekkäästi kansallisiin ja kansainvälisiin tanssikilpailuihin. Seuran oppilaiden joukosta löytyy eri ikäluokkien moninkertaisia Suomen mestareita, senioriluokan Maailman mestareita ja kärkisijoille yltäviä tanssipareja kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

Vuonna 2015 seuran tanssijat voittivat latinalaistanssien SM –kilpailuissa 4:stä mahdollisesta kullasta 3. Vuonna 2016 seuramme kilpatanssijoukkueet voittivat joukkuekilpailut vuoden Ikäkausimestaruuskilpailuissa. Master on yksi Suomen johtavimmista tanssiurheiluseuroista lasten kilpatanssivalmennuksen saralla Suomessa. Lapsijoukkueemme ovat useaan otteeseen voittaneet Suomen mestaruus kultaa.

4. TANSSISTUDIOMME

Tanssiurheiluseurallamme on käytössään suuri tanssistudio, minkä pinta-ala on 1000 neliömetriä. Tanssistudio kattaa neljä tanssisalia, joissa kaikissa on hyvät äänentoistosysteemit.

5. TANSSITAPAHTUMAT

Tanssiopetuksen järjestämisen lisäksi, seuramme järjestää aktiivisesti kansallisia ja kansainvälisiä tanssitapahtumia, enimmäkseen kilpailuja ja seuran sisäisiä tapahtumia. Tapahtumien joukkoon kuuluu vuosittainen joulushow, esiintymisiä ja sisäiset tanssikilpailut. Seura järjestää vuosittain muutamia kansallisia tanssikilpailuja. Päätapahtumana on kuitenkin jo vuodesta …. lähtien toiminut kansainvälisten Finnish Open tanssikilpailujen järjestäminen. Finnish Open on kuuden suurimman ja arvostetuimman maailmanluokan tanssikilpailujen joukossa.  Vuosittain Finnish Open vetää puoleensa n. 2000 tanssijaa yli 45:stä maasta kilpailemaan messukeskukseen eri puolilta maailmaa. Kilpailujen dokumentoinnista vastaa YLE.

 
bottom of page