Uutisarkisto: 2018  2017  2016  2015  2014   2013   2012   2011

7ensimm11.5

7 Ensimmäistä sijaa kansallisessa kilpailussa Riihimäellä Masterilla!

Onnittelemme tanssijoitamme onnistuneesta esiintymisestä Riihimäen kansallisessa tanssiurheilukilpailussa 11.5.2019.

Lapsi 1 E ikäryhmässä ensimmäisen sijan voittivat Ilja Pehkonen ja Milana Sumova.

Lapsi 2 D ikäryhmässä ensimmäisen sijan voittivat Felix Valtonen ja Stefani Buel.

Lapsi 2 C ikäryhmässä Igor Boreysho ja Elizaveta Plastunov voittivat ensimmäisen sijan vakiotansseissa ja kolmannen sijan latinalaistansseissa.

Juniori 1 C ikäryhmässä Aleksei Pribolovski ja Alina Khoperskaia voittivat ensimmäisen sijan vakiotansseissa ja neljännen sijan Latinalaistansseissa.

Juniori 1 B ikäryhmässä Maksimilian Fitisenko ja Daniela Markusas voittivat ensimmäisen sijan molemmissa tansseissa.

Philipp Ratkovski ja Polina Petrova pääsivät kolmannelle sijalle Juniori 2 B latinalaistansseissa.

Egor Jaakkonen ja Anastasia Savolainen voittivat ensimmäisen sijan nuorison latinalaistansseissa.

Olemme ylpeitä teistä!

Parimme johtavat Helsingissä.

6 seuramme tanssiparia osallistui Helsingissä pidettyyn tanssikilpailuun 28.4.2019. Kaikki parimme pääsivät johtaville sijoille kilpailussa!

Lapsi 1 E ikäryhmässä ensimmäisen sijan voittivat Maximilian Pehkonen ja Mila Martikainen.

Lapsi 1 D ikäryhmässä ensimmäisen sijan voittivat Ilja Pehkonen ja Milana Sumova.

Lapsi 2 D ikäryhmässä ensimmäisen sijan veivät Felix Valtonen ja Stefani Buel.

Juniori 1 E ikäryhmässä ensimmäisen sijan voittivat Martin Nikiforov ja Sandra Pedoson, toisen sijan Egor Pozdnyakov ja Polina Raubisko.

Juniori 1 D ikäryhmässä voiton veivät Robert Poletajev ja Jaroslava Zemljannikova.

Onnittelumme!

parimmhelsink28.4.19

2. sija lasten Euroopan GP-kisoissa!

Onnittelemme seuramme lapsitanssiparia Nikita Shchurovia ja Angelina Ignatievaa Euroopan GP-kilpailun latinalaistanssien toisesta sijasta lasten ikäluokassa. Kilpailu pidettiin 11.5.2019 Salaspilsissä,

Latviassa

2sijagp11.5.19

Tanssiparimme toivat 16 mitaliparia Porvoosta!

30.3.2019 Povoossa pidettiin kansallinen tanssiurheilukilpailu. Seuramme toi 12 tanssiparia tähän kilpailuun. Joukkueemme tanssi hienosti voittaen 8 kultamitalia, 4 hopeamitalia ja 4 pronssimitalia.

Onnittelemme Masterin tiimiä!

Tarkemmat tulokset:

Lapsi 2 C Vakiotanssit 1. sija Nikita Shchurov ja Angelina Ignatieva, 3. Sija Igor Boreisho ja Elizaveta Plastunova.

Lapsi 2 C Latinalaistanssit 1. sija Nikita Shchurov ja Angelina Ignatieva, 3. Sija Igor Boreisho ja Elizaveta Plastunova.

Lapsi 2 D 1. Sija Jelisei Zemljannikov ja Vlada sidunova, 2. sija Stefani Buel ja Felix Valtonen, 4. sija Ilja Pehkonen ja Milana Sumova.

Juniori 1 B Vakiotansseissa 1. Sija Mark Lakhan ja Anastasia Prikul, 3. Sija Maksim Fitisenko ja Daniela Markusas.

Juniori 1 B Latinalaistansseissa 1. Sija Marka Lakhan ja Anastasia Prikul, 3. Sija Sija Maksim Fitisenko ja Daniela Markusas.

Juniori 1 C latinalaistansseissa 4. Sija Aleksei Pribolovski ja Alina Khoperskaia.

Juniori 1 C Vakiotansseissa 2. Sija Aleksei Pribolovski ja Alina Khoperskaia.

Juniori 2 latinalaistansseissa 1. Sija Ilja Pehkonen ja Diana Kojonen, 6. Sija Filipp Ratkovski ja Polina Petrova.

Nuoriso B latinalaistansseissa 1. Sija Rodion Mudarissov ja Emilia Shchurova, 2. Sija Niko Oreshkin ja Emilia Benford.

Nuoriso B vakiotansseissa 1. Sija Niko Oreshkin ja Emilia Benford.

16mitalparporv30.3

Kasvava sukupolvi esiintyy menestyksekkäästi kilpailuissa.

9 seuramme tanssiparia osallistui aloittelijoiden kilpatanssikilpailuun joka pidettiin Kirkkonummella 24.03.2019.

Onnittelemme oppilaitamme hienosta tuloksesta!

1. sija Lapsi 1 E ikäluokassa Max Pehkoselle ja Mila Martikaiselle

1. sija Lapsi 1 D ikäluokassa Ilja Pehkoselle ja Milana Sumovalle.

Lapsi 2 D ikäluokassa 1. sija Jelisei Zemljannikoville ja  Vlada Sidunovalle, 2. sija Felix Valtoselle ja Stefani Buelille.

Alexander Ivanitskiy ja Irene Hägerström saivat kolmannen sijan Seniori ikäluokan vakiotansseissa.

Sergey Lavonin ja Inna Dzhioeva saivat neljännen sijan Yleinen E ikäluokassa.

Onnittelemme Martin Nikiforovia ja Sandra Pedosonia sekä Egor Pozdnyakovia ja Polina Raubiscoa kilpailudebyyttinsä johdosta. Tämä oli heidän ensimmäinen kilpailuesiintymisensä.

kasvsukupolv24.3.19

Tanssia Lissabonissa

23.2.2019 Portugalissa pidettiin perinteinen kansainvälisen tason avoin latinalaistanssien mestaruuskilpailu johon osallistui tanssipareja 19:sta eri maasta.

Kaksi seuramme tanssiparia Markus Ranta ja Alisa Heino, sekä Dmitri Borovski ja Alisa Alexandrova edustivat Suomea hyvällä menestyksellä, selviytyen neljännesosafinaaliin.

Onnittelut hienosta suorituksesta ja hyvästä kokemuksesta.

Markus,Alisa,Dmitri,Alisa Lissabonissa
tansslissabonissa23.2

Menestystä Salossa

Onnittelemme Tanssiparitiimiämme hyvästä menestyksestä kansallisessa kilpailussa Salossa 9.2.2019.

Nikita Shchurov ja Angelina Ignatyeva voittivat kultaa molemmisssa tanssikategorioissa Lapsi 2 C ikäryhmässä.

Ikäryhmässä Lapsi 2 D kultaa ja hopeaa ottivat parimme Jelisei Zemljannikov ja Sidunova Vlada, sekä Felix Valtonen ja Stefani Buel.

Mark Lakhan ja Anastasia Prikul voittivat ensimmäisen sijan molemmissa tanssikategorioissa Juniori 1 B ikäryhmässä.

Aleksei Pribolovski ja Alina Khoperskaia voittivat Juniori 1 C ikäryhmän vakiotansseissa.

Ilja Jaakkonen ja Diana Kojonen voittivat hopeaa Juniori 2 B Latinalaistansseissa.

Niko Oreshkin ja Emilia Benford Voittivat nuoriso ikäryhmän molemmat tanssikategoriat.

mensalo9.2
symolvoittosm2019

Symbolinen voitto!

Vuosi 2019 ei ollut poikkeus Timo Lindforsille ja Ekaterina Krutovskaya-kauppiselle, jotka voittivat nyt jo kahdeksatta kertaa Suomen latinalaistanssien maailmanmestareiden tittelin.

Timo ja Ekaterina ovat olleet mukana heti alusta asti seuramme 8 vuoden olemassaolon ajan. 8 vuotta Tanssiklubi Masterille ja 8 SM-voittoa Timolle ja Ekaterinalle! Symbolista mutta totta.

Onnittelumme Timolle ja Ekaterinalle.

Odotamme jo 10:ttä voittoanne seuran 10-vuotisjuhlan kunniaksi!

5 kultaa, 2 hopeaa ja 1 pronssimitali

5 kultaa, 2 hopeaa ja 1 pronssimitali. Siinä tanssipariemme saavutukset 26.1.2019 pidetyissä kilpailuissa Helsingissä.

Jelisei Zemljannikov ja Vladislava Sedunova voittivat Lapsi 2 D ikäryhmässä.

Ikäryhmässä Lapsi 2 C Igor Boreisho ja Elizaveta Plastunov voittivat hopeaa vakiotansseissa ja pronssia latinalaistansseissa.

Maksimilian Fitisenko ja Daniela Markusas voittivat molemissa tansseissa juniori 1 C ikäryhmässä.

Matias Maula ja Anna Presnukhina, sekä Niko Oreshkin ja Emilia Benford nappasivat vakiotanssien nuoriso ikäryhmän palkintokorokkeen ylimmät sijat.

Latinalaistansseissa voiton veivät Niko Oreshkin ja Emilia Benford.

Onnittelemme tanssiparejamme menestyksen johdosta!

Niin sitä pitää!

5k2h1phel26.1
tanskausalk19.1.2019

Tanssiurheilukausi on alkanut Suomessa!

19.1.2019 Tampereella pidettiin Suomen vuoden ensimmäiset Gran Prix -kilpatanssikisat. 7 seuramme tanssiparia osallistui kilpailuun.

Onnittelemme tanssijoitamme vuoden ensimmäisestä kilpailusuorituksesta!

Etenkin haluamme huomoida Anton Kurttilan ja Nina Andersonin suorituksen jotka voittivat yleisen ikäluokan vakiotanssit.

suompartoscana2019

Suomalaiset parit kilpailevat Toscanassa

Yksi vuoden ensimmäisistä kilpailuista pidettiin Italian Montecatini Terme -kaupungissa 18-19.1.2019. Tuscany open on yksi Italian maineikkaimmista tanssikilpailuista.

Kaksi seuramme tanssiparia Markus Ranta - Alisa Heino ja Dmitri Borovski - Alisa Alexandrova osallistuivat tähän kilpailuun. Molemmat parit pärjäsivät hyvin ja pääsivät yleisen ikäluokan latinalaistanssien puolifinaaliin.

Dmitri ja Alisa osallistuivat myös Nuoriso ikäluokan kilpailuun jossa he voittivat toisen sijan 19 tanssiparin joukosta.

Onnittelemme menestyksestä ja toivotamme onnea tuleviin SM-kisoihin!